nieuws

Maître verlaat Villa la Ruche in Voorburg

Restaurant

Maître Jochem Beijer vertrekt bij Villa la Ruche in Voorburg. Beijer was sinds de overname van de eetgelegenheid door Marko Karelse ruim vier jaar geleden het gezicht van het restaurant, dat 15 punten GaultMillau heeft. Beijer gaat in dezelfde plaats een winkel in wijnen, kazen en noten beginnen.

Maître verlaat Villa la Ruche in Voorburg

‘Na vier geweldige jaren gaat mijn rechterhand, goede vriend en maître Jochem Beijer Villa la Ruche verlaten’, zo meldt patron-cuisinier Marko Karelse in een e-mail. Karelse nam ruim vier jaar geleden het restaurant over van Geo en Anneke Bosma en stelde Beijer aan als maître.

Karelse wist destijds al dat zijn rechterhand de ambitie had om voor zichzelf te beginnen en dat gaat nu gebeuren. Beijer opent in Voorburg ’t Proefhuys, een winkel in wijnen, kazen, noten en aanverwanten.

GaultMillau

Villa la Ruche is druk bezig met het vinden van een opvolger, aldus Karelse in de mail. Het Voorburgse restaurant heeft 15 punten GaultMillau. Bovendien was de patron-cuisinier vorig jaar door de restaurantgids genomineerd voor de award ‘Belofte van het Jaar’.

Reageer op dit artikel