nieuws

Nieuwe maître en souschef voor Polderkeuken

Restaurant

Frank Streefland heeft voor zijn restaurant De Nieuwe Polderkeuken in Stolwijk twee nieuwe mensen aangenomen. Danny Koopmans is de nieuwe maître en Arno Uileman is aangesteld als souschef. Streefland heeft afscheid genomen van maître Michael Bouman.

Nieuwe maître en souschef voor Polderkeuken

De nieuwe maitre van Streeflands restaurant, Danny Koopmans, heeft gewerkt als docent gastronomie en gastheerschap aan het Albeda College. Daarvoor werkte hij twee jaar als sommelier bij sterrestaurant De Zwethheul van Mario Ridder in Schipluiden. Koopmans is sinds 1 oktober aan de slag bij De nieuwe Polderkeuken, Uileman sinds begin september.

Over het vertrek van maître Michael Bouman wil Streefland niets zeggen. ‘We gaan gewoon niet met elkaar verder. Dat gebeurt soms.’

Streefland is sinds mei 2012 eigenaar van De Nieuwe Polderkeuken. Recent introduceerde hij in zijn restaurant het crisis-voorbij-menu met daarin onder andere kaviaar, eendenlever en truffel.

Reageer op dit artikel