nieuws

Niven Kunz verzorgt filmpremière Het Diner

Restaurant

Sterchef Niven Kunz, DiningCity en Pathé Buitenhof in Den Haag gaan gezamenlijk de première van de verfilming van het boek Het Diner van Herman Koch verzorgen. Het is de eerste keer dat DiningCity een ‘diner + movie’ concept lanceert. Bij succes krijgt het een vervolg.

Niven Kunz verzorgt filmpremière Het Diner

DiningCity, Pathé Bioscopen en Niven Kunz gaan samenwerken. De drie partijen verzorgen de première van Het Diner, een verfilming van een boek van Herman Koch dat zich afspeelt in een restaurant.

Niven Kunz serveert op 5 november boven Pathé Buitenhof (de locatie waar voorheen Maxime zat) een acht gangen walking diner. Er zijn honderd kaarten beschikbaar voor 75 euro per persoon. Deze prijs is inclusief het diner, filmkaartje, champagne, wijnen en andere dranken.

Hoewel de film bij Moshik Roth in Amsterdam is opgenomen, heeft DiningCity bewust de samenwerking met Niven Kunz gezocht. ‘Hem is het toevertrouwd een pop-up concept neer te zetten voor één avond. Daarnaast is de locatie voor hem gunstiger. Zou Moshik Roth het diner verzorgen, dan kom je ook op een andere prijs uit waardoor de avond te prijzig wordt,’ zegt Jeroen van den Brink van DiningCity.

Indien deze eerste samenwerking tussen een chef, DiningCity en Pathé goed verloopt, krijgt het een vervolgt. ‘We hebben daar met Pathé over gesproken en er zijn diverse ideeën. Het concept kan betrekken krijgen op meerdere bioscopen en is ook niet exclusief voorbehouden aan Niven Kunz.

Reageer op dit artikel