nieuws

Overvallers toprestaurant Dorset gepakt

Restaurant

De politie heeft twee verdachten van een overval op toprestaurant Dorset in Borne opgepakt. Eigenaar Willem Dankers van Dorset is opgelucht na de aanhoudingen en roemt de politie.

Overvallers toprestaurant Dorset gepakt

Eind september heeft de politie twee mannen in Enschede opgepakt. Ze worden verdacht van twee overvallen, waarvan één bij Dorset eind januari 2013.

‘Het overvalteam Oost Nederland dook met man en macht op deze zaak’, laat Willem Dankers van Dorset weten. ‘Nu ontvang ik natuurlijk ook wel eens een bekeuring waar ik minder van gecharmeerd ben, maar deze keer heeft de politie de jongens mooi in de kraag weten te vatten. Hulde. Dat mag ook wel eens worden gezegd’, aldus Dankers.

In januari dit jaar werd Dankers na sluitingstijd onder bedreiging van een vuurwapen vastgebonden. Daarna is geld en de pinpas gestolen. Het regionale tv-programma Onder de Loep van RTV Oost besteedde in februari aandacht aan de zaak waarbij videobeelden van een overvallen werden getoond.

Reageer op dit artikel