nieuws

Poll: meerderheid verlaagde menuprijs niet

Restaurant

Op de stelling ‘Ook ik heb mijn menuprijs het afgelopen jaar verlaagd’ die afgelopen week draaide op de homepage van de website van Misset Horeca, koos 56 procent voor ‘nee’. Het resterende aantal ondernemers (44 procent) antwoordde bevestigend.

Poll: meerderheid verlaagde menuprijs niet

Op de homepage van de website van Misset Horeca konden ondernemers afgelopen week reageren op de stelling ‘Ook ik heb mijn menuprijs het afgelopen jaar verlaagd’.

Culinaire veranderingen

De keuze voor deze poll werd ingegeven door de vele veranderingen in het culinaire landschap en – daarmee gepaard gaande – prijsverlagingen.

Honderd ondernemers brachten hun stem uit. Van hen antwoordde 56 procent ontkennend. Het resterende aantal koos voor ‘ja’ en heeft de menuprijs het afgelopen jaar dus verlaagd.

Lekker 2014

Er staat inmiddels een nieuwe stelling online en deze heeft betrekking op de Lekker top-100 van 2014, die maandag 21 oktober werd gepresenteerd.

In die ranglijst daalden de Limburgse restaurants Beluga en Toine Hermsen naar respectievelijk plek 99 en plaats 100, omdat ze hun concepten hebben aangepast en ‘zich opnieuw moeten bewijzen’.

Wij horen graag van u of het terecht is dat beide restaurateurs door de culinaire gids op die plaatsen zijn gezet. Stemmen kan hier.

Reageer op dit artikel