nieuws

Restaurant Sarinah Den Haag maakt doorstart

Restaurant

Restaurant Sarinah in Den Haag maakt een doorstart. In augustus gingen de deuren van de bekende Haagse eetgelegenheid dicht en werd een faillissementsaanvraag ingediend. In de weken daarna werd veel gespeculeerd over een doorstart, die er nu dus toch komt.

Restaurant Sarinah Den Haag maakt doorstart

De doorstart van Indisch restaurant Sarinah wordt gemeld op de website van Omroep West, dat zich baseert op een publicatie in de krant Den Haag Centraal. Een zoon van eigenaar Ruud David gaat de dagelijkse leiding op zich nemen.

Slachtoffer crisis

Begin augustus meldde Misset Horeca de sluiting van de bekende Haagse eetgelegenheid. De eigenaren lieten destijds weten slachtoffer te zijn geworden van de crisis, maar gaven ook aan plannen te hebben voor een doorstart.

Curator

Over een mogelijke doorstart werd de afgelopen maanden veelvuldig gesproken en geschreven en is uiteindelijk dus ook gerealiseerd. Eigenaar David is dit overeengekomen met de curator en de nieuwe eigenaar van het pand aan de Goudenregenplein, aldus Omroep West.

Heropening

De heropening staat gepland voor woensdag 6 november. Een zorgvuldig gekozen datum. Volgens het artikel is het op die dag exact veertig jaar geleden dat de eerste gasten in het restaurant werden verwelkomd.

Lees hier het artikel Liever saneren dan failliet uit ons dossier Praktijktips.

Reageer op dit artikel