nieuws

Ron Blaauw haalt artiesten Pasta e Basta naar Gastrobar

Restaurant

Ron Blaauw gaat in zijn Gastrobar in Amsterdam samenwerken met Pasta e Basta. Blaauw is al als culinair adviseur verbonden aan het restaurant met de zingende brigade. Nu haalt hij de artiesten van de formule naar zijn Gastrobar.

Ron Blaauw haalt artiesten Pasta e Basta naar Gastrobar

Ron Blaauw gaat in zijn Gastrobar in Amsterdam Sunday lunches organiseren samen met de artiesten van Pasta e Basta. De primeur vindt plaats op zondag 3 november.

Volgens Blaauw is het lunchen in een gezellige ambiance met lekkere gerechten. En dat terwijl je geniet van optredens van de artiesten van Pasta e Basta. De eerste Sunday lunch bij de Gastrobar is op zondag 3 november, aanvang 13.00 uur.

Blaauw en Pasta e Basta gingen in mei van dit jaar al een samenwerking aan om de gerechten van Pasta e Basta te verbeteren. Blaauw is samen met chef-kok Tom Smit verantwoordelijk voor de culinaire invulling van het bekende Italiaanse restaurant met zingende bediening in het centrum van de hoofdstad. ‘Voor onze gasten wilden wij graag een extra stap maken met de gerechten, zodat entertainment en keuken beide groeien naar een nog hoger niveau’, aldus creatief directeur Duijf destijds over de samenwerking.

Reageer op dit artikel