nieuws

Scherp promoot restaurant en regio met video

Restaurant

Eigenaren Mart en Dhani Scherp van restaurant Scherp in Middelburg hebben op 24 oktober een videofilm gelanceerd waarin ze hun restaurant en Zeeland promoten.

Scherp promoot restaurant en regio met video

De restaurateurs omschrijven de video zelf als een ‘mini-culinaire thriller’. In de film is te zien met welke Zeeuwse producten chef-kok Mart Scherp werkt en hoe hij ze tot creaties voor zijn gasten verwerkt.

Het levert mooie beelden op van de chef en zijn regio. Sinds 24 oktober is de video te vinden op de website van Scherp en via You Tube. Ook is het te bekijken via Layar.

Kansen

Volgens de restaurateur liggen hier kansen voor ondernemers om gasten snel en doelgericht te benaderen. ‘We hebben het filmpje verwerkt in ons visitekaartje en onze persoonlijke Jeunes Restaurateurs d’Europe brochure.’ Eerder maakte Scherp al een kreeftenburger waar de Layar-App aan gekoppeld was om zo meer beleving te creëren.

Via de gratis te downloaden layar-app is het visite kaartje of de pagina in de brochure te scannen. Layar kan foto’s en afbeeldingen scannen en zo het filmpje tonen. Het is een vergelijkbare variant van de QR-code maar werkt ook op plaatjes.

Reageer op dit artikel