nieuws

Sterweigeraars’ stoppen met restaurant

Restaurant

Michèl en Suzan Kagenaar, bekend van het inleveren van een Michelinster van In D’n Dillegaard in 2009, kondigen de sluiting aan van hun restaurant Eten bij Michèl in het Limburgse Nuth. De ondernemers willen zich volledig richten op hun pastaconcept Pasta by Michèl.

Sterweigeraars’ stoppen met restaurant

Restaurant Eten bij Michèl gaat per 1 januari 2014 dicht. Michèl en Suzan Kagenaar willen zich volledig richten op hun zaak Pasta by Michèl, een bedrijf dat zich toelegt op het produceren van verse pasta’s en hand gevouwen ravioli’s.

‘De productie, het contact met de klanten en zelfs de levering doen we allemaal zelf en dat is niet langer meer te combineren met ons restaurant. Met pijn in ons hart hebben we dan ook besloten om per 1 januari 2014 ons nog uitsluitend op Pasta by Michèl te richten en ons restaurant te sluiten. Uiteraard staan wij tot die tijd garant voor de door ons bekende service en kwaliteit.’, aldus Michèl Kagenaar in een persverklaring.

Michèl Kagenaar kreeg in 2009 landelijke bekendheid door zijn in 2004 gekregen Michelinster voor restaurant In D’n Dillegaard terug te geven. Vervolgens voerde hij een conceptwijziging door en ging door met restaurant Eten bij Michèl.

Reageer op dit artikel