nieuws

Tom Boere stopt met restaurant inTenz

Restaurant

InTenz in Rijnsaterwoude is dicht. In zijn laatste nieuwsbrief schrijft eigenaar Tom Boere dat hij heeft besloten niet verder te gaan met het restaurant dat 14 punten GaultMillau heeft, ‘omdat het voor mij erg moeilijk was om het hoofd boven water te houden en aan mijn verplichtingen te voldoen’.

Tom Boere stopt met restaurant inTenz

Na iets meer dan zeven jaar komt er een einde aan de exploitatie van restaurant inTenz in het Zuid-Hollandse Rijnsaterwoude. Eigenaar en chef-kok Tom Boere meldt het besluit om te stoppen in zijn (laatste) nieuwsbrief.

‘Helaas is vanaf dinsdag het doek gevallen voor mij en dat betekent dat restaurant inTenz per direct ophoudt met zijn bestaan’, zo is te lezen in de nieuwsbrief.

Verplichtingen

‘Ik heb het besluit genomen om niet meer verder te gaan (..), omdat het voor mij erg moeilijk was om het hoofd boven water te houden en om aan mijn verplichtingen te voldoen en heb er alles aan gedaan om de zaak op de goede rails te krijgen.’

Omdat dit niet mocht baten, heeft Boere besloten zelf de stekker eruit te halen. ‘Met een kras op mijn ziel maar een ervaring rijker, ga ik een onzekere toekomst tegemoet, maar hoop er sterker uit te komen.’

GaultMillau en Bib Gourmand

Tom Boere startte in augustus 2006 met restaurant inTenz. De eetgelegenheid was sinds 2009 in het bezit van een Bib Gourmand van Michelin en had 14 punten GaultMillau.

Reageer op dit artikel