nieuws

Alles over Michelin op MissetHoreca.nl

Restaurant

In het Theater aan het Vrijthof in Maastricht presenteert Michelin vandaag, maandag 25 november, de rode gids voor 2014. De redactie van Misset Horeca volgt alle ontwikkelingen op de voet en doet (live)verslag via de website.

Alles over Michelin op MissetHoreca.nl

De formele activiteiten rondom de presentatie van de Michelingids voor 2014 vinden maandag 29 november plaats van 10.00 uur tot 14.00 uur. Uiteraard besteedt Misset Horeca veel aandacht aan de bekendmaking van de sterren.

Maastricht

In het Theater aan het Vrijthof in Maastricht zijn de redacteuren @BluiminckN en @DemianvdReijden – met foto- en videocamera – ter plaatse.

Vanaf de redactievloer verzorgen @MichaelHoreca, @BiancaRoemaat en @rikleonards de berichtgeving.

Bovendien publiceren we op de ‘dag van Michelin’ een liveblog, waarin we real time verslag doen van dat wat zich in Maastricht afspeelt en wat te maken heeft met de sterren.

Nieuwsbrieven

Misset Horeca verstuurt maandag twee digitale nieuwsbrieven, die volledig in het teken staan van de Michelingids voor 2014.

De eerste nieuwsbrief bevat het persbericht met daarin het overzicht van de nieuwe en vervallen sterren.

Aan het eind van de dag wordt de tweede nieuwsbrief verstuurd. Deze bevat berichten met daarin reacties van de hoofdrolspelers.

Foto’s en video’s

Dinsdag volgt een derde nieuwsbrief met (video)reacties van onder andere hoofdinspecteur Michelin Benelux Werner Loens en directeur van de rode gids Michael Ellis.

Ook veel andere hoofdrolspelers halen we voor onze camera. Aanmelden voor de nieuwsbrief is gratis en kan hier.

Reageer op dit artikel