nieuws

Erik van Loo: Rotterdam als nieuwe hotspot

Restaurant

De stromachtige toename van sterren in Rotterdam dit jaar, biedt perspectief voor de stad. Dat vindt Erik van Loo van Parkheuvel. ‘Nu is het aan ons om dat ene treetje erbij te doen, dan is het helemaal compleet.

Erik van Loo: Rotterdam als nieuwe hotspot

‘Echt waanzinnig wat er in Rotterdam gebeurt. Drie tweesterrenzaken in de stad, dríe. Met drie verschillende stijlen. Echt super.’

Over zijn eigen kansen is Van Loo bescheiden: ‘Je moet realistisch zijn. Ik ben nog maar zeven jaar bezig, waarvan drie met twee sterren, wat dat betreft ben ik nog niet aan de beurt. Maar ik mag het hopen dat ik volgend jaar hier met champagne sta.’

Van Loo was niet helemaal zomaar naar Maastricht afgereisd. ‘Toevallig kookten we met zijn allen in Portugal afgelopen weekend. Daar gingen wel wat rumours. Maar ik wist het niet.’

Reageer op dit artikel