nieuws

Restaurant Etenstijd Tilburg in andere handen

Restaurant

De familie Meurs doet afstand van de aandelen van Etenstijd in Tilburg. Het restaurant van Anita en Jan Meurs, bekend van de supermarktformule Lekker en Laag, komt in handen van ondernemers, die in Breda, Roermond, Rotterdam en Papendrecht vier sushi- en wokrestaurants bezitten.

Restaurant Etenstijd Tilburg in andere handen

De eigenaren van vier sushi- en wokrestaurants nemen restaurant Etenstijd in Tilburg over, zo schrijft het Eindhovens Dagblad op de website. Jan Meurs jr. en zijn moeder Anita de Weijer dragen alle aandelen over, aldus het artikel.

All you can eat

Het Eindhovens Dagblad schrijft dat beide partijen de transactie bevestigen en dat daarover geen financiële mededelingen worden gedaan.

Etenstijd zag het levenslicht in 2006, het huisvest aan de rand van het Leijpark en hanteert het all you can eat-principe.

Sushi- en wokrestaurants

De nieuwe eigenaren exploiteren vier sushi- en wokrestaurants, in Breda, Roermond, Rotterdam en Papendrecht, die hetzelfde principe hanteren.

Tegenover het Eindhovens Dagblad laten zij weten niets te gaan veranderen aan de huidige formule van Etenstijd, maar dat daarover contractueel verder niets is vastgelegd.

IJzersterke formule

In het artikel wordt Michael Chen geciteerd als woordvoerder van de nieuwe eigenaren. Hij noemt de huidige formule van Etenstijd ‘ijzersterk en dus gaan we er zeker geen sushi- of wokrestaurant van maken.’

Het pand aan de Prof. Van Buchemlaan blijft volgens het artikel wel in handen van Anita de Weijer.

Reageer op dit artikel