nieuws

Terras Top 100-restaurant Enkhuizen sluit deuren

Restaurant

Restaurant De Admiraal in Enkhuizen, nummer 52 in de Terras Top 100 van 2013, heeft de deuren gesloten. Eigenaar Antoine Koekenbier noemt ‘te weinig handel’ tegenover het Noordhollands Dagblad als reden voor het besluit.

Terras Top 100-restaurant Enkhuizen sluit deuren

De sluiting van De Admiraal in Enkhuizen, nummer 52 in de meest recente Terras Top 100 van Misset Horeca, wordt gemeld door het Noordhollands Dagblad. Ondernemer Antoine Koekenbier vertelt in het artikel dat hij hier drie jaar geleden eigenlijk al toe had moeten besluiten.

Niet failliet

De reden: als er geen vlees meer op de botten zit, dan houdt het op. Van een faillissement is volgens eigenaren Antoine en Ria Koekenbier geen sprake, zo blijkt uit het artikel. ‘De laatste drie jaar is het gewoon dramatisch’, citeert het Noordhollands Dagblad de ondernemer.

De Admiraal

In het artikel wordt gerefereerd aan het terras van het restaurant, dat is gelegen aan de Havenweg. Volgens Koekenbier ‘het mooiste terras van Enkhuizen’.

Ook volgens de meest recente Terras Top 100 van Misset Horeca. De Admiraal is als enige horecazaak in Enkhuizen opgenomen in de ranglijst van 2013: op plek 52 (afkomstig van 67).

Reageer op dit artikel