nieuws

Twee nieuwe suites De Kromme Watergang

Restaurant

Eigenaren Edwin en Blanche Vinke van De Kromme Watergang in Hoofdplaat hebben twee nieuwe suites geopend. Daardoor komt het aantal overnachtingsmogelijkheden voor gasten van het Zeeuwse tweesterrenrestaurant op vier. Beide nieuwe suites zijn gevestigd in Breskens.

Twee nieuwe suites De Kromme Watergang

Gezinsuitbreiding voor tweesterrenrestaurant De Kromme Watergang in het Zeeuwse Hoofdplaat. Edwin en Blanche Vinke hebben in Breskens twee nieuwe suites gerealiseerd: ZeeSuite 11 en ZeeSuite 22.

Vier suites

‘Hiermee komen we tegemoet aan de toenemende vraag van gasten naar stijlvolle overnachtingsmogelijkheden in de buurt’, aldus Blanche Vinke. Door de uitbreiding komt het aantal suites op vier.

Blanche Vinke

Het echtpaar realiseerde eerder al Suite Blanche (direct naast het restaurant) en Suite 33. Alle overnachtingsmogelijkheden zijn van de hand van Blanche, die het interieur ‘modern, stijlvol en zeer comfortabel’ noemt.

Breskens

De twee nieuwe suites zijn gelegen pal aan de Westerschelde in appartementencomplex Port Scaldis in Breskens en geschikt voor vier personen. Een verblijf is inclusief vervoer van en naar de suites.

Reageer op dit artikel