nieuws

Wat wilt u weten van Sergio Herman?

Restaurant

Sergio Herman stopt eind van dit jaar met zijn driesterrenrestaurant Oud Sluis in Sluis. Op 22 december sluiten de deuren van dit topbedrijf. Misset Horeca spreekt binnenkort met de chef. Natuurlijk hebben we zelf vragen voor hem, maar we geven onze lezers ook de kans een vraag te stellen aan Sergio Herman.

Wat wilt u weten van Sergio Herman?

Binnenkort heeft Misset Horeca een gesprek met Sergio Herman. De chef die eind dit jaar stopt met zijn driesterrenrestaurant in Sluis. Herman gaat zich onder andere toeleggen op zijn twee andere bedrijven Pure C en The Jane in Antwerpen. Dit liet hij in juni weten toen hij bekendmaakte definitief te stoppen met Oud Sluis. Toen al verzocht Misset Horeca om een interview met de drukbezette chef. Op 18 november zitten we met hem om tafel.

We spreken natuurlijk over de sluiting van Oud Sluis, maar zijn ook nieuwsgierig hoe Herman zijn toekomst ziet. Heeft u een leuke, bijzondere of intrigerende vraag voor de chef? Mail deze dan naar  de redactie van Misset Horeca. Wij zullen dan op 18 november – een selectie van – de vragen voorleggen aan Sergio Herman.

Het resultaat ziet u snel na 18 november terug op deze website en in het blad Misset Horeca.

Reageer op dit artikel