nieuws

Doorstart Sarinah in Den Haag definitief

Restaurant

Het bekende Indonesische restaurant Sarinah in Den Haag maakt definitief een herstart. Na een faillissement halverwege dit jaar gaat op 10 december de deur weer open.

Doorstart Sarinah in Den Haag definitief

Oprichter Ruud David is erin geslaagd op basis van een deels nieuwe, bedrijfsmatige opzet en behoud van de traditionele, culinaire kwaliteiten een doorstart te maken.

Volgens oprichter en nu directeur-grootaandeelhouder van de nieuwe onderneming, Ardjoena bv, Ruud David, spelen een grote naamsbekendheid en groot bestand van vaste gasten een belangrijke rol bij een doorstart.

‘Met de enorme naamsbekendheid, het grote bestand aan vaste, loyale klanten, de kansen in de markt en de kennis en ervaring van 40 jaar ondernemen – maar dan zonder de hoge lasten uit het verleden – heeft ‘Sarinah 2.0′ alle ingrediënten in zich om opnieuw een groot succes te worden”. De doorstart is mede mogelijk gemaakt door inspanningen van enkele vrienden van het restaurant’, aldus David.

Sarinah biedt authentieke Indonesische maaltijden tegen betaalbare prijzen. Het restaurant, dat in augustus dicht ging, biedt een exclusieve en uitgebreide rijsttafel tot een satéschotel met vier soorten satés of een gado-gado. In de toko & afhaalservice is een uitgebreide assortiment van meer dan 40 gerechten en kant en klare maaltijden om af te halen of ter plekke te nuttigen.

Reageer op dit artikel