nieuws

Kerstreserveringen blijven achter

Restaurant

De kerstreserveringen voor 2013 blijven achter bij die van vorig jaar. Dit blijkt uit een poll op MissetHoreca.nl. Bij 48 procent blijven de reserveringen voor de Kerst achter. Bij 30 procent liggen de reserveringen voor op schema en 22 procent zit op hetzelfde aantal als vorig jaar.

Kerstreserveringen blijven achter

De kerstreserveringen voor 2013 blijven achter bij die van vorig jaar. Dit blijkt uit een poll op MissetHoreca.nl. Bij 48 procent van de respondenten blijven de reserveringen voor de Kerst achter. Bij 30 procent liggen de reserveringen voor op schema en 22 procent zit op hetzelfde aantal reserveringen als vorig jaar.

Misset Horeca stelde de vraag: ‘De kerstreserveringen lopen op dit moment ten opzichte van vorig jaar…’ Opties: voor op schema, gelijk of achter.

Er reageerden 192 mensen. Voor op schema werd gekozen door 30,21 procent, gelijk door 21,88 procent en achter zegt 47,92 procent.

De nieuwe stelling gaat over diefstal door eigen personeel: Ik ben wel eens bestolen door iemand uit mijn eigen team

Reageer op dit artikel