nieuws

Landgoed Avegoor opent Due

Restaurant

Landgoed Avegoor in Ellecom hernoemt restaurant Ciao Bella in Due. De geboren Italiaan Giuseppe Zuddas die eerder al werd aangesteld als chef krijgt de leiding over de keuken van de Trattoria & Grill Due. Avegoor noemt Due de klassieke bistro in een Italiaans jasje.

Landgoed Avegoor opent Due

Giuseppe Zuddas, chef de cuisine van Trattoria & Grill Due laat zich voor Due inspireren door de keukens uit zijn geboortestreek Lucca (Toscane). Mooi gerijpt vlees,  gemarineerd en nageroosterd op de grill, klassiek bereide risotto of een  vers bereide pasta.

Het nieuwe restaurant van Avegoor is nog een gevolg van de overname van Landgoed Avegoor door Jaap Venendaal in januari van dit jaar. Hij wijzigde de vorige restaurantconcepten Noon en Max in Restaurant Avegoor en Due. Due heette voorheen Ciao Bella.

Chef Zuddas kwam als geboren Italiaan vanuit Genova in Amsterdam terecht. Daar heeft hij onder andere gekookt bij restaurant Roberto’s in het Hilton Hotel Amsterdam. Na een aantal jaren heeft hij het Amsterdamse verruild voor de rust van het oosten van het land. In Malden werkte hij onder meer bij Enoteca Da Noi.

Reageer op dit artikel