nieuws

Nieuw tv-programma over horeca

Restaurant

RTL 7 start in januari met een nieuw commercieel tv-programma over horeca in Nederland. Op zondag 5 januari 2014 is de eerste van tien uitzendingen van Nederland Horecaland te zien.

Nieuw tv-programma over horeca

Het nieuwe televisie programma Nederland Horecaland richt zich op mensen die werkzaam zijn in de horeca en de consument die meer wil weten over wat zich afspeelt in de horeca. Het programma informeert, inspireert, amuseert en stelt misstanden aan de kaak,’ zo zeggen de makers ervan.

In de eerste uitzending is te zien hoe Nederland Horecaland een aantal acteurs op pad stuurt met een verborgen camera langs een vijftal restaurants. Hoe is het anno nu gesteld met de Nederlandse gastvrijheid in de horeca? Het programma refereert in haar uitingen aan de uitzending van Jaap Jongbloed in 1996. Jongbloed maakte met Deadline spraakmakende tv toen hij aantoonde hoe bij restaurant Le Garage allochtonen gasten geweigerd werden.

Blijken tafels nog altijd bezet voor wie niet voldoet aan het uiterlijk van de gewenste gast, of gaan de deuren gastvrij open voor iedereen?

Nederland Horecaland is vanaf 5 januari gedurende 10 weken iedere zondag te zien op RTL 7 en wordt uitgezonden om 13.30 uur en herhaalt op zaterdag om 12.30 uur.

Reageer op dit artikel