nieuws

Sergio Herman kookt weer voor KLM

Restaurant

Sergio Herman is wederom een samenwerking aangegaan met luchtvaartmaatschappij KLM. In haar vliegtuigen serveert de KLM in de World Businessclass gerechten van de driesterrenchef. Eerder kookten ook Jonnie Boer, Onno Kokmeijer en Richard Ekkebus voor de KLM.

Sergio Herman kookt weer voor KLM

De Nederlandse luchtvaartmaatschappij KLM is gestart met het serveren van maaltijden van de Nederlandse topkok Sergio Herman, zij het alleen in de World Business Class, zo meldt het ‘zeer verheugde’ bedrijf maandag. In 2008 kookte Herman ook voor de KLM.

Sergio Herman

‘Een maaltijd voor KLM maken was een zoektocht van wat kan en niet kan. Kwaliteit en creativiteit zijn voor mij altijd een vereiste. Ik hoop een kleine indruk te kunnen geven van waar ik mij elke dag mee bezig houd. Met gevoel, smaak en passie’, aldus Herman op Tourpress.nl

De maaltijden in de World Businessclass worden al jaren ontwikkeld door Nederlandse topchefs. Eerder creëerden onder meer Jonnie Boer, Richard Ekkebus en Onno Kokmeijer het eten aan boord.

Reageer op dit artikel