nieuws

Voetballers nemen restaurant over

Restaurant

De voetballers van Eerste Divisieclub FC Dordrecht gaan een restaurant runnen. De spelers gaan hun sponsoren bedanken en verzorgen zelf diner en bediening van het restaurant. De voetballers duiken slechts voor één dag de keuken in.

Voetballers nemen restaurant over

De voetballers van Eerste Divisieclub FC Dordrecht gaan het restaurant runnen op zaterdag 21 december. Gelukkig worden de spelers niet aan hun lot overgelaten, maar krijgen ze begeleiding van professionals van Smaak-makend. Samen serveren ze een meergangen diner aan 200 gasten. Locatie: een circustent.

Na het succes van vorig jaar trakteren de selectiespelers van FC Dordrecht wederom hun sponsoren op een diner in de tent van wintercircus Royal in Dordrecht.

Tijdens het diner is er een veiling waarvan de opbrengst ten goede komt aan de Eerste Divisieclub die graag de komende jaren een nieuw stadion wil laten bouwen.

Reageer op dit artikel