nieuws

Sla opent tweede vestiging in Amsterdam

Restaurant

Sla opent een tweede locatie in Amsterdam, aan de Westerstraat in de Jordaan. Zes maanden geleden in juli ging de eerste vestiging van Sla open aan de Centuurbaan. De formule serveert salades, soepen en verse sappen.

Sla opent tweede vestiging in Amsterdam

Seizoensproducten vormen ook de basis van het assortiment van de tweede vestiging van Sla. Het motto van Sla is Eat, Share en Live Alle producten worden dagelijks vers bereid en zijn tenminste 90 procent biologisch. Daarbij wordt er veel met superfoods gewerkt, zoals hennepzaadolie, chiazaad en rauwe cacao. Bijzonder is dat Sla een suikervrije en zuivelvrije keuken hanteert, zelfs voor de dressings en toetjes. In de nieuwe vestiging van Sla zit een thee-bar met diverse biologische theesoorten.

In 2014 gaat ook het inspiratieplatform Sla Lab van start. Dit is een open huis waar men kan leren hoe je op Sla-wijze kookt en bewuster leeft. Workshops die voor 2014 op de planning staan zijn onder anderen ‘Koken met bloemen’ door Jonathan Karpathios en ‘Food as Fingerlicking medicine’ door Kyra de Vreeze. De nieuwe Sla is open: zaterdag-maandag 11.00-21.00, dinsdag-vrijdag 12.00-21.00 uur.

Reageer op dit artikel