nieuws

All-inclusive actieweek van Dining City

Restaurant

Dining City houdt in april voor de tweede keer het Restaurant Festival. Een actieweek waarbij honderd deelnemende restaurant een all-in diner voor 100 euro aanbieden, of een lunch voor 50 euro. Er doen negen tweesterrenrestaurants aan mee, waaronder FG, Fred, Parkheuvel, Bokkedoorns een Aan de Poel.

All-inclusive actieweek van Dining City

Andere tweesterrenzaken die meedoen aan het Restaurant Festival van 14 tot en met 27 april zijn Chapeau!, De Leuf, De Lindenhof (Giethoorn) en de Zwethheul. Naast deze tweesterrenrestaurants doen er ook 36 restaurants mee die door Michelin bekroond zijn met één ster.

Onder hen Niven, Cordial en Merlet. Ook Restaurant Basiliek in Harderwijk van Rik Jansma doet mee aan de twee weken durende actieweek. Jansma biedt altijd al de mogelijkheid tot all-in prijzen.

Restaurants met een of meerdere ster mogen van organisator Dining City bovenop de vaste prijzen van respectievelijk 100 en 50 euro een supplement rekenen. Restaurants met een ster vragen een toeslag van 5 euro per persoon  voor de lunch en van 10 euro per persoon voor het diner. Restaurants met twee sterren vragen een toeslag van 10 euro per persoon voor de lunch en van 25 euro voor het diner.

Volgens de website van het Restaurant Festival wordt Restaurant Fred in Rotterdam het meest geboekt. Dit restaurant laat gasten die willen reserveren vooraf betalen.

Reageer op dit artikel