nieuws

Moshik Roth maakt versmaaltijden voor Albert Heijn

Restaurant

Moshik Roth gaat aan de slag voor Albert Heijn. Vanaf 31 maart introduceert &samhoud food, de nieuwste samenwerking van tweesterrenchef Moshik Roth en ondernemer Salem Samhoud, vier versmaaltijden in de schappen van Albert Heijn.

Moshik Roth maakt versmaaltijden voor Albert Heijn

Het gaat om 100% vleesvrije maaltijden die hoofdzakelijk bestaan uit tomaat en andere groenten. Dat heeft Moshik Roth vandaag bekendgemaakt.

‘Ik droom er al tijden van om mijn keuken toegankelijk te maken voor een breder publiek. Dat wordt nu mogelijk. Voor € 5,99  kan nu iedereen genieten van ongewoon lekkere gerechten van mijn hand, te bereiden in de magnetron’, aldus de tweesterrenchef van restaurant &samhoud places in Amsterdam.

Roth: ‘Groente is duurzamer en gezonder dan vlees. Ik wil maaltijden maken die daadwerkelijk een lekker alternatief kunnen bieden’.

De volgende vier maaltijden zijn vanaf 31 maart exclusief verkrijgbaar bij 390 Albert Heijn filialen, 30 Albert Heijn To Go’s en via ah.nl: &couscous, &chili sin carne, &moussaka en de &lasagne. De maaltijden worden vers bereid, met verse ingrediënten, zonder onnatuurlijke toevoegingen voor kleur, smaak en houdbaarheid.

Reageer op dit artikel