nieuws

&samhoud places** wijzigt concept begane grond

Restaurant

Tweesterrenchef Moshik Roth en zijn zakenpartner Salem Samhoud hebben het concept op de begane grond van &samhoud places in Amsterdam veranderd. De loungesetting is ingeruild voor een Streetfood-restaurant, inclusief nieuw interieur.

&samhoud places** wijzigt concept begane grond

Het tweesterrenrestaurant huisvest op de eerste verdieping van het pand aan de Oosterdokskade in Amsterdam. Op de begane grond werd tot een kleine twee maanden terug een loungeconcept gedraaid, maar dat is getransformeerd in een Streetfood-restaurant.

Internationale reizen

Het interieur is volledig vernieuwd en dat geldt ook voor de menukaart, met daarop 24 gerechten en 4 nagerechten uit alle windstreken.

De tweesterrenchef liet zich daarvoor inspireren tijdens zijn vele internationale reizen. ‘Die inspiratie vertaal ik in mijn gerechten en dat breng ik over aan mijn gasten.’

Uitstraling

De initiatiefnemers zijn van mening dat het nieuwe concept beter past bij de (internationale) uitstraling van Amsterdam en de creativiteit en ambities van de chef-kok, en dat het concept een (betere) aanvulling is op wat er in de stad en omgeving al is.

Op de bovenverdieping is het tweesterrenrestaurant gevestigd. Daar verandert niets aan het concept, wel is daar recent een nieuwe menukaart geïntroduceerd.

Zuid-Korea

Moshik Roth was één van de deelnemers aan de culinaire reis naar Zuid-Korea vorig jaar april, een initiatief van fresh retail uit Delft. Op het programma stond onder andere een streetfood-tour.

Reageer op dit artikel