nieuws

Haagse toprestaurants slaan handen ineen

Restaurant

Een aantal toprestaurants in de regio Den Haag slaat de handen ineen. Donderdag 29 en vrijdag mei serveren zij van 13.00 tot 18.00 uur signature dishes tijdens het evenement Gastromarket Food From Heaven.

Haagse toprestaurants slaan handen ineen

‘Niet eerder was het mogelijk om tijdens een evenement gerechten te proeven van keukens bekroond met vijf Michelinsterren en één Bib Gourmand’, aldus de initiatiefnemers in een persbericht.

Evenement

Over de reden voor het evenement wordt geschreven: ‘In de Haagse regio kennen wij geen heus preuvenement meer. Met de tien beste koks uit de Haagse regio hebben wij besloten om dit tij te keren.’

Signatuurgerechten

Tijdens Gastromarket Food From Heaven op donderdag 29 (Hemelvaartsdag) en vrijdag 30 mei kunnen belangstellenden tussen 13.00 en 18.00 uur kennismaken met signature dishes van de deelnemende chefs.

Landgoed in Rijswijk

Het evenement vindt plaats op Landgoed Zuidhoorn aan de Laan van Hoornwijck in Rijswijk. Belangstellenden kunnen toegangskaarten aanschaffen voor €100, daarvoor krijgen ze tien signatuurgerechten en een glas champagne.

Michelinsterren

De deelnemende chefs zijn: Mario Ridder (Zwethheul), Gijs Verbeek (Savelberg), Marcel van der Kleijn (Calla’s), Han Ji (HanTing), Ruben van Dieten (Brasserie NL), Edwin Loos (Savarin), Marko Karelse (Villa la Ruche), Remco Biesma (Des Indes), Edwin van der Heijkant (Pearl, Hilton) en Sido de Brabander (Brut, Promenade).

Reageer op dit artikel