Menu voor Amsterdamse boten bij Andaz Bluespoon

Menu voor Amsterdamse boten bij Andaz Bluespoon

Restaurant Bluespoon gaat door de grachten varende boten bedienen met een speciaal 'on board'-menu. Gasten kunnen sinds deze maand aanmeren bij hotel Andaz Amsterdam Prinsengracht, waarvan de eetgelegenheid deel uitmaakt, en de bestelling een half uur na de reservering afhalen.

'Het Bluespoon restaurant brengt het 'order & take out'-concept naar een vijfsterrenniveau', aldus het persbericht waarin het initiatief wordt aangekondigd.

Voor door de grachten varende gasten is sinds 1 mei het Bluespoon on Board-menu beschikbaar.

Julien Piguet

Executive chef Julien Piguet en zijn team bereiden voor het menu salades, hapjes, hoofdgerechten en desserts. Ook wijnen, frisdranken en champagnes zijn beschikbaar.

Hotel Prinsengracht

Bestellen kan telefonisch, via mail of via de website en de bestellingen zijn een half uur na de reservering af te halen in het restaurant. Aanmeren kan bij het hotel aan de Prinsengracht.

Andaz Amsterdam Prinsengracht opende de deuren in oktober 2012. Het hotel huisvest in een voormalige bibliotheek.

Hyatt

Met de opening ging een lang gekoesterde wens van Hyatt in vervulling: een hotel in Nederland. Bluespoon is het inpandige restaurant.