nieuws

Zutphen krijgt gastro-pub

Restaurant

Zutphen krijgt een nieuwe gastro-pub. Mark van Uffelen opent deze zomer Uffie’s Eetcafé aan de Houtmarkt in het stadje. Van Uffelen won in 2008 de Misset Catering Award voor Beste Bedrijfsrestaurant Klein. Hij runde voor Atag in Duiven in eigen beheer bedrijfsrestaurant Uffie’s.

Zutphen krijgt gastro-pub

‘Eind juli of begin augustus gaan de deuren open van Uffie’s Eetcafé. We leggen de laatste hand aan het pand aan de Houtmarkt in Zutphen. Alle vergunningen zijn binnen, de bv is opgericht. Van Gestel kan binnenkort de keuken plaatsen. Huisbrouwer wordt zeer waarschijnlijk Grolsch,’zegt de Catering Award winnaar tegen Misset Horeca.

Mark van Uffelen gaat zijn gasten huisgemaakte hamburgers serveren, vis & chips, steaks, kipgerechten, salades en soepen. Favoriet in de keuken wordt de Josper houtskoolgrill.

Bij Uffie’s Eetcafé kunnen gasten lunchen en dineren. ‘Op de begane grond komen 45 zitplaatsen, buiten 60 en in de kelder zo’n 80. Staande receptie kan tot 150 gasten.

Naast het eetcafé start Mark van Uffelen voor bedrijven een broodjesservice. ‘Zelfde kwaliteit als in de gastro-pub, maar dan voor bedrijven.’

Reageer op dit artikel