nieuws

Actieweek voor gastvrijheid: Gastvrijheids7daagse

Restaurant

Van 15 tot en met 21 september 2014 vindt de eerste Gastvrijheids7daagse plaats. Daarmee willen initiatiefnemers Gastvrijheidsgilde, ANWB, IENS en Taste of Art gastvrijheid in de schijnwerpers zetten.

Actieweek voor gastvrijheid: Gastvrijheids7daagse

Voorzitter Gastvrijheidsgilde Ton Ververs laat weten aandacht voor excellente gastvrijheid te willen creëren door middel van de actieweek in september. ‘Het is hoog tijd om naast de keuken nu ook de gastvrijheid in restaurants in de schijnwerpers te zetten. Het initiatief is niet een zoveelste voordeelweek. Het wil gasten puur extra verwennen’, vindt Ververs.

Rode loper

145 genomineerden voor Het Meest Gastvrije Restaurant en leden van het Gastvrijheidsgilde krijgen in die week de mogelijkheid de rode loper uit te leggen en te laten zien wat gastvrijheid is. Naast een driegangenmenu krijgen gasten letterlijk een kijkje in de gastvrijheidskeuken van de deelnemende restaurants.

Goed doel

De zevendaagse draagt ook bij aan het goede doel Happy People of the World. Verder krijgen gasten een speciaal door kunstenaar Berrie Martens ontwikkeld Happy People onderzetbord en een Cultuur en Kunstkaart.

ChefsRevolution

Het startschot voor de zevendaagse wordt gegeven op zondag 14 september in Librije’s Hotel tijdens ChefsRevolution, het gastronomisch festival van Jonnie en Thérèse Boer. De afsluiting van de Gastvrijheids7daagse is tijdens de opening van de beurs Gastvrij Rotterdam in Ahoy op 22 september.

Reageer op dit artikel