Amsterdamse primeur sterchef Wilco Berends

Amsterdamse primeur sterchef Wilco Berends

Een bijzondere uitdaging voor Wilco Berends. De met één Michelinster bekroonde eigenaar van De Nederlanden in Vreeland is van 22 september tot en met 4 oktober, de sterfdag van Rembrandt van Rijn, chef-kok van een tijdelijk restaurant in de Rembrandt Tower in Amsterdam.

Van 22 september tot en met 4 oktober, de sterfdag van Rembrandt van Rijn, wordt de Rembrandt Tower Boardroom omgetoverd tot een tijdelijk restaurant.

De boardroom is gelegen op de 32e - en daarmee bovenste - verdieping van het hoogste gebouw van Amsterdam.

Michelin

Tijdens deze zogeheten 'kunst & culinair-weken' wordt het diner verzorgd door sterchef Wilco Berends van De Nederlanden in Vreeland.

Museum Het Rembrandthuis stelt een aantal werken van de Nederlandse grootmeester beschikbaar voor de inrichting.

Reserveren

Sterchef Berends leidt de keuken in samenwerking met de executive chef van de Rembrandt Tower Boardroom.

Het is voor het eerst dat de Rembrandt Tower Boardroom de deuren openstelt voor het publiek, dat kan aanschuiven op basis van een reservering. Reserveren (€245) kan via Rtboardroom.nl.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.