nieuws

Samenwerking SeatMe en TripAdvisor

Restaurant

SeatMe, aanbieder van online reserveerbare restaurants in Nederland, en TripAdvisor gaan samenwerken. Restaurants in Nederland die SeatMe gebruiken zijn voortaan reserveerbaar via TripAdvisor. Verder worden voortaan op SeatMe.nl de reviews en ratings van TripAdvisor getoond bij restaurants.

Samenwerking SeatMe en TripAdvisor

Dat laten de organisaties in een gezamenlijk persbericht weten. TripAdvisor is een van de grootste reiswebsite ter wereld met meer dan 260 miljoen unieke bezoekers per maand. Via de reisgigant boort SeatMe volgens eigen zeggen een nieuwe en interessante doelgroep aan voor restaurants in Nederland, waaronder toeristen, expats en reizende zakenlui.

‘Een samenwerking met TripAdvisor past uitstekend in onze strategie. Uiteindelijk willen we dat al onze klanten meer gasten binnenkrijgen via SeatMe. Deze partnership helpt ons om dit waar te maken’, aldus Wout van der Wijk, algemeen directeur van IENS en SeatMe.

Iedereen die via SeatMe.nl reserveert, krijgt per e-mail een uitnodiging om een review op TripAdvisor te schrijven. Deze reviews worden op zowel TripAdvisor als SeatMe.nl getoond.

Reageer op dit artikel