nieuws

Tweede druk voor boek over gastvrijheid

Restaurant

Het boekje ‘Dit is mijn wijk niet…!’ van horecatrainer Wouter Verkerk verschijnt in juli in tweede druk.

Tweede druk voor boek over gastvrijheid

Inmiddels zijn er 400 exemplaren van het boekje verkocht. Daarin staan 25 blogs van de hand van Wouter Verkerk. Ze gaan over gastvrijheid en horeca. Wouter Verkerk is eigenaar van gastvrijheidsbureau Verkerk Bartstra.

Blogs

Verkerk is trainer en inspirator van horecabedrijven door heel Nederland, en verzorgt in samenwerking met andere bureaus trainingen. Iedere week schrijft Wouter blogs op zijn eigen site over onderwerpen die altijd gaan over horeca en gastvrijheid.’ Ons vak draait om geven, om helpen, om controle en vertrouwen. Als je dat eenmaal ziet, zie je het nooit meer niet.’

Wijken

Speciaal voor Misset Horeca stelt Verkerk vijf exemplaren beschikbaar van ‘Dit is mijn wijk niet…! Wilt u hiervoor in aanmerking komen, ga dan naar Misset Horeca Connect en reageer op de discussie over het afschaffen van ‘wijken’ in de bediening.

Het boekje is te bestellen via de website en kost €9,95.

Reageer op dit artikel