nieuws

Geurds lanceert FG shop en ‘FG out of the box

Restaurant

François Geurds heeft in Rotterdam twee nieuwe concepten gelanceerd. Bij zijn FG Foodlab heeft hij een winkel geopend, en ook kunnen gasten daar zelf een mystery box samenstellen waaruit Geurds en zijn team een diner of lunch bereiden.

Geurds lanceert FG shop en ‘FG out of the box

FG Shop is een delicatessenwinkel met exclusieve vleeswaren, kazen en houdbare inngrediënten als olijfolie, zout, koffie en thee. Daarnaast zijn ook verse groenten als artisjok of coeur de boeuf-tomaten en vis verkrijgbaar. ‘De winkel zie ik als verlengstuk van het restaurant. De topspullen die wij binnenkrijgen, wil ik ook voor gasten bereikbaar maken.’

Tegelijk met de winkel introduceert Geurds het concept ‘FG out of the box’: een mysterybox die gasten zelf in de winkel mogen vullen. Geurds en zijn keukenteam bereiden met die ingrediënten een lunch of diner. Wat overblijft, bijvoorbeeld olijfolie of zout, gaat mee naar huis.

De box is voor twee personen en in drie varianten beschikbaar: €42,50 (hoofdgerecht), €62,50 (voor- en hoofdgerecht) of €82,50 (voor, hoofd en dessert). Het keukenteam voegt indien gewenst vlees of vis toe, net als amuses.

Reageer op dit artikel