nieuws

Marco Pierre White verkoopt gastropub na conflict met lokale bevolking

Restaurant

De extroverte Britse topkok Marco Pierre White heeft een van zijn gastropubs verkocht na een boycot door de lokale bevolking. Reden van de boycot was onvrede over de hoge prijzen en het niet luisteren naar wat de gasten willen.

Marco Pierre White verkoopt gastropub na conflict met lokale bevolking

Het gaat om The Pear Tree Inn in Wiltshire. Personeel van het horecabedrijf zou grote moeite hebben met de managementstijl van White. Daarnaast waren er klachten over te hoge prijzen en het negeren van wensen van gasten. Om verdere problemen te voorkomen heeft White de gastropub verkocht.

Marco Pierre White staat bekend om zijn eigenzinnige karakter. De topkok behoort tot de beste koks van Groot-Brittannië maar laat een spoor van conflicten na. De problemen bij The Pear Tree Inn tonen aan dat het van groot belang is op de hand te zijn van de lokale gemeenschap. Volgens de laatste berichten gaat de nieuwe eigenaar in september weer open met de zaak.

Reageer op dit artikel