nieuws

New York krijgt een Nutella-restauant

Restaurant

New York krijgt een Nutella-restaurant. In de eetgelegenheid worden gerechten geserveerd waarin de chocolade-hazelnootpasta is verwerkt. In New York heerst momenteel een ware Nutella-hype.

New York krijgt een Nutella-restauant

Er is al een Nutella Bar en straks dus ook een Nutella restaurant. Het restaurant krijgt de naam Nutelleria en zal zich vestigen in Park Slope in de wijk Brooklyn. In het restaurant zijn straks gerechten als pizza, crepes en croissants te verkrijgen, allemaal voorzien van de chocolade-hazelnootpasta.

Wanneer het restaurant de deuren opent, is nog niet bekend. De onduidelijkheid hierover zorgt voor veel aandacht onder fans en op sociale media. Nutella is razend populair in New York en er is al een Nutella Bar. De Italiaanse fabrikant van Nutella is overigens minder blij met het restaurantplan. Zij ziet het liefst dat het alleen bij de Nutella Bar blijft, om zo marktaandeel te behouden.

De eigenaren achter Nutelleria in New York hebben, nog voor hun zaak in New York is, al plannen om het concept uit te rollen naar Miami.

Reageer op dit artikel