nieuws

Sterrennieuws Michelin op 17 november 2014

Restaurant

Michelin presenteert het nieuwe sterrenoverzicht op maandag 17 november 2014 in Maastricht. De Michelingids Nederland voor 2015 wordt net als vorig jaar gepresenteerd in het Theater aan het Vrijthof in Maastricht.

Sterrennieuws Michelin op 17 november 2014

Michelin presenteert haar nieuwe gids voor 2015 op maandag 17 november in Maastricht van 10 tot 14 uur. Locatie is het theater aan het Vrijthof.

Jacob-Jan Boerma
Vorig jaar kreeg Jacob-Jan Boerma van De Leest in Vaassen op deze locatie op maandag 25 november zijn felbegeerde derde ster uit handen van Michelintopman Michael Ellis.

Naast de nieuwe driesterrenzaak kreeg Nederland er drie nieuwe tweesterrenrestaurants bij. Dit zijn: Fred in Rotterdam, FG in Rotterdam (voorheen Ivy) en Bord’Eau in Amsterdam. Nederland telde op dat moment in totaal 105 sterzaken; 84 met een ster, 19 met twee sterren en twee restaurants zijn in bezit van drie sterren.

Reageer op dit artikel