nieuws

Restaurant De Burgemeester* wint wijnwedstrijd

Restaurant

Sterrestaurant De Burgemeester uit Linschoten is gekozen tot winnaar in de categorie ‘elite-restaurant’ tijdens de Rieslingweeks. Directe finalisten die Alliance Gastronomique-restaurant De Burgemeester versloeg, waren Wolfslaar in Breda en HanTing Cuisine in Den Haag.

Restaurant De Burgemeester* wint wijnwedstrijd

In de categorie brasserie-restaurant won De Watergeus in Noorden. Deze zaak versloeg in haar categorie Screaming Beans Amsterdam en ’t Molenhuys in Rijkevoort. In totaal deden 63 restaurants mee aan deze wedstrijd.

De Rieslingweeks bekroont de beste combinatie tussen een gerecht en een Duitse Rieslingwijn en dit in twee categorieën. Het is een evenement dat wordt georganiseerd door het informatiebureau van Duitse Wijn samen met het Duitse Wijninstituut.

De weeks vonden plaats van 30 mei tot en met 15 juni. De prijsuitreiking was op maandag 22 september.

Reageer op dit artikel