nieuws

The Park Rotterdam wint Gouden Pollepel

Restaurant

Restaurant The Park – Inspired by Erik van Loo, van het Bilderberg Parkhotel in Rotterdam is winnaar geworden van de Rotterdamse Gouden Pollepel trofee van het Algemeen Dagblad. ‘Nederige ingrediënten tot iets groots maken, het blijft knap.

The Park Rotterdam wint Gouden Pollepel
Marco de Swart

Het is nog maar een paar maanden geopend, maar het nieuwe restaurant The Park – Inspired by Erik van Loo, valt nu al in de prijzen. Eerder beoordeelde recensent Maarten van der Jagt het restaurant al met een 8,7, die The Park de eerste plaats in de competitie bezorgde.

Lovende kritieken

‘Een restaurant dat op alle details scoort en er voor zorgt dat Rotterdam zich kan scharen in het rijtje wereldsteden waar het voor locals wel gebruikelijk is om in een hotel-restaurant van kaliber te eten.’ Het is één van de lovende opmerkingen uit de recensie die Maarten van der Jagt in augustus schreef over The Park. Daarnaast was Van der Jagt was ook te spreken over het nieuwe interieur en de kwaliteit van het bedienend personeel.

Rotterdamse twist

Het Bilderberg Parkhotel opende in juni het volledig vernieuwde restaurant, met op de kaart verschillende signatuurgerechten van sterrenchef Erik van Loo. Op de kaart staat veelal klassieke, internationale gerechten, maar met een verrassende ‘Rotterdamse’ twist. Maarten van der Jag: ‘Nederige ingrediënten tot iets groots maken, het blijft knap.’

Reageer op dit artikel