nieuws

Van Oostenbrugge met viszaak in De Foodhallen

Restaurant

Tweesterrenchef Richard van Oostenbrugge van restaurant Bord’eau in Amsterdam gaat samen met zijn rechterhand Thomas Groot en kookgrootheid Robert Kranenborg een viszaak starten in De Foodhallen in Amsterdam.

Van Oostenbrugge met viszaak in De Foodhallen

Dat wordt gemeld op Facebook. Van Oostenbrugge bevestigt de plannen, maar kan nog niet in detail treden. Wel is duidelijk dat het om een zaak van slechts 15 m2 gaat en dat het de nieuwe chefs hangout van De Foodhallen moet worden.

‘We gaan werken met mooie producten op een leuke locatie. Maar over het hoe en wat, kan ik nu nog niets zeggen. Wel is het zo dat ik dagelijks in Bord’eau ben’, aldus Van Oostenbrugge.

In De Foodhallen komen ruim twintig verschillende horecaconcepten. Naast viszaak2.0, zoals het concept van Van Oostenbrugge wordt genoemd, zal ook bbq-fan Jord Althuizen samen met Marcus Polman een concept starten, The Rough Kitchen genaamd.

De Foodhallen zal ergens dit najaar worden geopend in De Hallen Amsterdam.

Reageer op dit artikel