nieuws

Almar Wessels naar Lauswolt

Restaurant

Almar Wessels is de nieuwe assistent-maître/sommelier bij Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag. Wessels komt van Restaurant Bij Jaap in Assen. Daarvoor werkte hij bij diverse sterzaken, waaronder De Hoefslag in Bosch en Duin en Basiliek in Harderwijk. Ook Landhuishotel De Bloemenbeek in De Lutte is een van zijn voormalige werkgevers.

Almar Wessels naar Lauswolt

Almar Wessels won in 2008 de Hennesst Gastvrijheidsprijs voor beste gastheer van Nederland. ‘Het woord gastronomie zit bij iedereen in het bloed, zegt Wessels. ‘Ikzelf werk vanuit passie en liefde voor het vak.’

Wessels werkt sinds 1 oktober voor Bilderberg Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag. Hij is de nieuwe rechterhand van maître Anil Pale. Op 30 september had hij zijn laatste werkdag in Assen. Wessels gaat aan de slag als assistent maitre / sommelier in het restaurant van het Landgoed, De Heeren van Harnixma van chef Arjan Bisschop.
Bisschop volgde deze zomer Geert-Jan Vaartjes op die nu werkt op Mauritius waar hij de rechterhand is van Jerry Basiaan bij Outrigger Beach resort & spa. Wessels werkte twee jaar Bij Jaap in Assen.

Reageer op dit artikel