nieuws

Crowdfunding: Niven Kunz wil €50.000,- ophalen via Kickstarter

Restaurant

Niven Kunz is een internationale crowdfunding-actie gestart om geld bij elkaar te krijgen voor de bouw van een nieuwe keuken in zijn Rijswijkse restaurant. Kunz zet daarvoor Kickstarter in, het bekendste en grootste crowdfundingplatform uit de VS.

Crowdfunding: Niven Kunz wil €50.000,- ophalen via Kickstarter

Kunz hoopt binnen een maand € 50.000 bij elkaar te krijgen voor de verbouwing van zijn keuken. Hierin zal onder andere een chef’s table worden gebouwd voor totaal 12 gasten.

Deelnemers kunnen voor €60,- een 10 gangen proeverij kopen of samen met zakenrelaties of vrienden voor €1250,- de gehele chef’s table reserveren. Na de kerst gaat het restaurant dicht voor de verbouwing. De deelnemers kunnen komen eten wanneer de verbouwing begin 2015 gereed is. Ook is het mogelijk Niven 80/20, het nieuwe kookboek van Kunz of een fles van Niven’s likeur lijn The Gold Selection te bestellen.

‘Het gaat goed. We zitten met ruim €5.000,- nu over de 10% van het totale bedrag, maar we moeten er nog wel even aan trekken’, aldus Niven Kunz over zijn actie op Kickstarter.

‘Doordat ik actief ben op social media, zijn mijn gasten al heel erg betrokken bij mijn restaurant. Door deze actie zal dit alleen maar toenemen. Het is toch top als je kunt vertellen dat jij hebt geholpen de keuken in het restaurant te verbouwen’, aldus Kunz

Reageer op dit artikel