nieuws

Deel assortiment Librije’s Winkel in de Bijenkorf

Restaurant

Een deel van het assortiment van Librije’s Winkel is binnenkort ook te koop bij vestigingen van de Bijenkorf. De samenwerking tussen Librije’s Winkel en de Bijenkort gaat vanaf 19 oktober in.

Deel assortiment Librije’s Winkel in de Bijenkorf

Het gaat om zeven vestigingen van de Bijenkorf, te weten in Amsterdam, Amstelveen, Den Haag, Eindhoven, Maastricht, Rotterdam en Utrecht. De delicatessen van Librije’s Winkel zijn tevens online te koop via www.debijenkorf.nl.

‘De Bijenkorf is een toonaangevend warenhuis waarbij inspiratie en beleving de boventoon voeren. Dit past ook binnen onze filosofie. Doordat een selectie van ons assortiment nu verkrijgbaar is bij de Bijenkorf, kunnen gasten niet alleen in Librije’s Winkel in Zwolle onze delicatessen proeven, ontdekken en beleven, maar ook in de verschillende vestigingen van de Bijenkorf. Wij zijn erg verheugd met deze samenwerking’, aldus Jonnie en Thérèse Boer.

‘De kwaliteit van Librije’s Winkel is landelijk bekend en past perfect bij ons bestaande aanbod. Wij zijn verheugd dat wij de verkrijgbaarheid van deze selectie kunnen verbreden in Nederland en België’, vult Kees van Wezel, Manager Food en Restaurants de Bijenkorf aan.

Het assortiment van Librije’s Winkel dat  bij  de Bijenkorf te koop is, bestaat uit de kookboeken PUURST, Ongehutste Pot 2 en Op Kookavontuur, maar ook de Tempranillo en Sauvignon Blanc van de Angel Negro wijnlijn by Thérèse Boer, de Original Spices-lijn, vijf verschillende olijfolies en de Mix & Match serie bestaande uit olie, azijn en mosterd. Het assortiment is te verkrijgen via deBijenkorf.nl  en bij de  filialen  van de Bijenkorf   in  Amsterdam ,  Amstelveen ,  Den Haag, Eindhoven, Maastricht, Rotterdam en Utrecht.

Het is niet de eerste keer dat Jonnie en Thérèse Boer samenwerken met de Bijenkorf. In 2005 werd al eens een speciale ‘Librijehoek’ ingericht in de Bijenkorf waar producten onder naam van De Librije te koop waren.

Reageer op dit artikel