nieuws

Herman den Blijker presenteert nieuw boek

Restaurant

Herman den Blijker vraagt met zijn nieuwe boek ‘Vlees’ aandacht voor meer kwaliteitsvlees en een betere behandeling van vlees. Den Blijker presenteerde zijn nieuwe boek in de Markthal in Rotterdam.

Herman den Blijker presenteert nieuw boek

Volgens de Rotterdamse kookreus is het van belang dat consumenten meer aandacht moeten besteden bij het  aankopen van vlees. ‘Vergeet de grootgrutters en kies eens vaker voor de kleine leveranciers’, aldus Den Blijker.

In zijn boek geeft Den Blijker uitleg over de verschillende soorten vlees van een koe. Daarnaast geeft hij tips over het bereiden van vlees, bij voorkeur op de barbecue met een ‘ovenfunctie’ zoals de Big Green Egg. Daarnaast staat in het boek te lezen welke herkomstlanden de voorkeur hebben bij Den Blijker en geeft de bekende kok de nodige recepten voor sauzen, marinades en bijgerechten prijs.

Het boek ‘Vlees‘ werd vrijdagmiddag in de Markthal in Rotterdam gepresenteerd. Op het terras van de gecombineerde stand van de topleveranciers Nice to Meat, Schmidt Zeevis, Treure en Rungis in de Markthal gaf Den Blijker tekst en uitleg.

Reageer op dit artikel