nieuws

Pop-up restaurant Schloss Schauenstein*** in vliegtuig

Restaurant

De Zwitserse driesterrenchef Andreas Caminada komt met een pop-up restaurant van zijn Schloss Schauenstein in een vliegtuig. Caminada gaat zelf koken in een vlucht van Swiss International Air Lines van Zurich naar New York.

Pop-up restaurant Schloss Schauenstein*** in vliegtuig

Eind november vindt de bijzondere pop-up plaats tijdens een vlucht van Zurich naar New York, waarbij Caminada en zijn personeel in het vliegtuig maaltijden maken voor alle passagiers, zowel first-class reizigers als economy reizigers. Het is nog niet bekend wat Caminada de vliegtuigpassagiers gaat voorschotelen.

Het is niet ongebruikelijk dat koks hun naam en maaltijden verbinden aan vliegtuigpassagiers. In ons land werd KLM al jaren met diverse topkoks die op hun beurt maaltijden samenstellen. Ook pop-up restaurants winnen de laatste tijd steeds meer aan populariteit. Een dergelijke pop-up avontuur zoals van Caminada is nog niet eerder uitgevoerd door een topkok op een reguliere vlucht.