nieuws

Restaurant Daniel in New York raakt derde ster kwijt

Restaurant

New York heeft een driesterrenrestaurant minder. Restaurant Daniel van Daniel Boulud is zijn derde Michelinster kwijtgeraakt. Dat blijkt uit de nieuwe Michelingids voor New York, die vandaag in de winkel ligt.

Restaurant Daniel in New York raakt derde ster kwijt

Met de degradatie van Restaurant Daniel van drie naar twee sterren komt het totaal aantal driesterrenrestaurants in New York uit op zes. Het aantal restaurants met twee Michelinsterren is nu 9, mede door de opmars van Aquavit, Blanca en Ichimura.

De Michelingids van New York telt dit jaar 58 restaurants met één ster, waarvan 17 nieuwe zaken. Zeven van de nieuwe sterrestaurants zijn gesitueerd in de wijk Brooklyn. Het aantal eetgelegenheden met een Bib Gourman in New York staat dit jaar op 126.

Reageer op dit artikel