nieuws

Topkoks ontwikkelen sterrenbonbons

Restaurant

Diverse topkoks zoals Rogér Rassin, Hans van Wolde, Soenil Bahadoer en Niven Kunz hebben samengewerkt met sterrenbonbons te ontwikkelen. Onder leiding van topchocolatier Geert-Jan Heesterbeek zijn de bonbons op de markt gebracht.

Topkoks ontwikkelen sterrenbonbons

Totaal werken tien koks mee aan het bonboninitiatief, te weten Soenil Bahadoer van De Lindehof, Sander Spruijt van De Burgemeester, Rogér Rassin van La Rive, Raoul Meuwese van De Hoefslag, Niven Kunz van Niven, Hans van Wolde van Beluga, François de Potter van La Trinité, Dennis Middeldorp van Sense, Bas van Kranen van De Leuf en Alex Clevers van Vivendum in België.

Het gaat totaal om veertig bonbons, geleverd in een luxe doos. De bonbons zijn ontwikkeld door tien topkoks en één topchocolatier. De bonbons zijn via www.sterrenbonbons.nl te bestellen. Initiatiefnemer Geert-Jan Heesterbeek is eigenaar van La Fève, leverancier aan toprestaurants en exclusieve winkels.

Reageer op dit artikel