nieuws

Video: ‘Met Aziatisch concept iets toevoegen aan Markthal

Restaurant

Arjan Chan wist tien jaar geleden, toen de plannen voor de Markthal Rotterdam ontstonden, al dat hij er een onderneming wilde exploiteren. In een van de flanken huisvest Wah Nam Hong, een Chinese supermarkt met horeca-outlet op de eerste verdieping. ‘Horeca hebben we toegevoegd, omdat deze locatie daarvoor uitermate geschikt is. Vooralsnog draait het om soep. Wordt dat een succes, dan breiden we het assortiment uit. Wij zijn een van de weinige Aziaten en ook nog eens de grootste, daarmee hoop ik van toegevoegde waarde te zijn op deze bijzondere locatie.

Video: ‘Met Aziatisch concept iets toevoegen aan Markthal

Bekijk hier een video-impressie van de eerste vrijdag in de Markthal Rotterdam.

Klik hier voor meer artikelen en foto’s over en van de Markthal Rotterdam.

Reageer op dit artikel