nieuws

De Dyck Woubrugge lid Euro-Toques Nederland

Restaurant

De Dyck in Woubrugge is toegetreden tot Euro-Toques Nederland. Het restaurant staat onder leiding van chef-kok Stephan Möllers en Reinier Kempenaar. Het duo voelt zich door het lidmaatschap ‘nog meer gemotiveerd om een eerlijk gerecht van pure producten of tafel te zetten’.

De Dyck Woubrugge lid Euro-Toques Nederland

Restaurantvereniging Euro-Toques staat – naar eigen zeggen – voor gezonde en natuurzuivere voeding van goede kwaliteit die ambachtelijk wordt bereid.

Restaurantvereniging

‘Wij voelen ons verbonden met dit gedachtegoed en zijn er dan ook trots op om te mogen toetreden tot deze vereniging’, aldus Reinier Kempenaar over de keuze van restaurant De Dyck in Woubrugge om toe te treden tot Euro-Toques Nederland.

Ted Janssen

Voorzitter Ted Janssen over de nieuwe aanwinst: ‘De Dyck put uit de grootste groentetuin van Nederland met veel schoon water in de omgeving van de Wijde Aa en het Braassemermeer. Euro-Toques Nederland is blij met zo’n lid.’

Reageer op dit artikel