nieuws

Drie genomineerden voor nieuwe Foodservice Award

Restaurant

Grossier Bidvest Deli XL, horecaformule La Place en fabrikant Henri in Drunen zijn genomineerd voor de Maatschappelijk verantwoord ondernemen Foodservice Award. Op 1 december wordt bekend gemaakt wie deze prijs krijgt. Dat gebeurt tijdens de Foodservice Awards in Noordwijk.

Drie genomineerden voor nieuwe Foodservice Award

Vakmedium Misset Horeca organiseert de Foodservice Awards voor de tweede keer dit jaar in samenwerking met Foodservice Instituut Nederland (FSIN) en EFMI Business School. Doel is het in kaart brengen van de onderlinge samenwerking tussen drie spelers in de keten: horeca-outlets, grossiers en leveranciers.
Aan de hand van een onderzoek tussen deze spelers worden de prijswinnaars bepaald. Dit jaar is er voor het eerst een award voor de speler in de foodserviceketen die volgens de jury het beste omgaat met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarvoor zijn er drie genomineerden: Grossier Bidvest Deli XL, horecaformule La Place en fabrikant Henri.

Haarvaten

Een jury onder leiding van dagvoorzitter Jan Willem Grievink heeft deze nominaties samengesteld. ‘Alle drie hebben ze mvo in de haarvaten van hun bedrijf zitten. Ze zijn al langer bezig hiermee en denken voortdurend na over hoe die beter kan.’
La Place heeft volgens de jury mvo laagdrempelig en transparant gemaakt. Henri is genomineerd omdat het een fabrikant is die trendsetter is in het gebruik van mvo-producten en weet ook afnemers te overtuigen. Deli XL tot slot heeft duurzaamheid in alle gelederen en weet daarbij respect van haar afnemers en leveranciers af te dwingen.

Meestemmen

Tijdens het evenement op 1 december kunnen de aanwezigen meestemmen over wie de mvo-prijs moet krijgen. Naast een nieuwe award voor mvo is er een Challenger of the Year- award voor een kleiner speler in de foodservice. Daarvoor zijn genomineerd: Zorgboodschap, Happy Italy en Oregional.
Wilt u bij de uitreiking op 1 december zijn? Stuur uw verzoek naar: foodserviceawards@reedbusiness.nl

Reageer op dit artikel